Skal I have gang i intimiteten derhjemme?

Sponsoreret

Hvis der er gået lidt leverpostej i den derhjemme, så skal du overraske din kone med noget frækt undertøj, der kan sætte gang i intimiteten igen.

Måske I har børn, og hverdagen går op i madpakker, skole-hjem-samtaler, arbejde, eftermiddagslur og putterutiner. Der næsten ikke noget mindre sexet end et småbørnsfamilieliv. Det er i hvert fald ikke mærkeligt, at der ikke altid er overskud til intimitet og nærvær i dobbeltsengen, når det først bliver aften. For når børnene endelig er puttet, så har man som forældre også bare brug for at slappe helt af foran fjernsynet, eller måske man bare falder om på sofaen eller i sengen med det samme.

Derfor må man virkelig gøre sig umage for at skabe muligheder for intimitet. Det handler i stor grad om initiativ og aftaler. Og så kan overraskelser også have en rigtig positiv effekt. At du viser, du gerne vil din partner, og at du derfor har overrasket din partner på den ene eller anden måde. Det kunne blandt andet gøres ved at købe noget frækt undertøj, som du giver din kæreste eller kone i gave. På den måde vil hun også føle sig sexet og villet af dig. Og hvis hun føler sig lækker og villet, så vil hun også få lyst til nærvær med dig.

Girl Store er en hjemmeside, hvor du kan købe masser af frækt undertøj og lingeri, og der er noget for enhver smag alt efter hvad du og din kone er mest til.

You May Also Like