Tænker du over dine arbejdsstillinger?

Sponsoreret

Hos danske Immo udvikler de innovative produkter, som har det formål at forlænge medarbejdernes arbejdsliv og arbejdsglæde. Den danske virksomhed har igennem de sidste 50 år udviklet innovative løsninger på produkter, som kan forhindre at medarbejdere bliver nedslidte i deres arbejde.

Paexo Exoskeleton er en serie som med en innovativ kabelteknologi kan hjælpe til med at aflaste krop, muskler og led.

I september 2019 indgik Immo et samarbejde med Ottobock Industrials. Samarbejdet omfattede udviklingen af Paexo Exoskeleton serien, en serie hvis formål er at aflaste medarbejdere som arbejder med fysisk krævende og belastende arbejde. Håbet og målet er at produkterne kan være med til at højne motivationen og arbejdsglædes ved den enkelte medarbejder som nu ikke behøver at se frem til en fremtid som nedslidt.

Aflast din krop med IMMO

Exoskelettet gør det muligt for medarbejderen at få fuld bevægelighed i både krop, muskler og led. Exoskelettet er udviklet med en let mekanisk kabelteknologi som spændes på det sted på kroppen hvor belastningen er og derved hjælper til med at aflaste de muskler og led der belastes i den særlige arbejdssituation. Her kan især nævnes de arbejdsgange som udføres over skulder- og hovedhøjde, og som naturligt vil belaste både håndled og skuldre. I mange arbejdssammenhænge vil medarbejderen, som nævnt, ofte bruge de samme muskler og led igen og igen, og det betyder at det ofte vil være de samme muskler og led som belastes mange gange i løbet af en arbejdsdag. Ved hjælp af Exoskelettet og dets kabelteknologi, er det nu muligt at disse muskler og led ikke kommer på overarbejde fordi Exoskelettet og kabelteknologien aflaster og hjælper kroppen til at udføre de rigtige arbejdsgange.

Ved at benytte de innovative produkter fra danske Immo, kan medarbejderne få en bedre, ergonomisk hverdag med exoskelet og derfor en større arbejdsglæde. Der er mange gode fordele ved at bruge de innovative løsninger fra danske Immo og den fulde bevægelighed i krop, muskler og led er livsbekræftende og højner derfor arbejdsglæden og motivationen i mange arbejdssammenhænge.

You May Also Like