Bæredygtige sneakers – den perfekte gave til kvinden

Sponsoreret

Bæredygtighed er bestemt et vigtigt emne i dagens samfund, og vi bør tage hensyn til jordens ressourcer i vores forbrug. Bæredygtighed er ofte et svært emne, når det kommer til mode, men mange inden for branchen er trods alt ved at komme efter det.

For Woden har bæredygtighed altid været noget af det vigtigste, og derigennem er de blandt andet kommet frem til producere sko i fiskelæder, som ellers er et spildmateriale i fiskeindustrien. Derudover bruger de naturlige råvarer som kalveskind, naturgummi og kork og undgår så vidt som muligt, at skulle bruge syntetiske materialer. Sneakers fra Woden er altså den perfekte gave til den miljø- og modebevidste kvinde, som tænker bæredygtighed ind i sin hverdag.

Komfort med god samvittighed

Woden anvender kork til at producere deres udtagelige indersåle. Det er et naturligt og bæredygtigt materiale, som er stødabsorberende, giver masser af komfort og fleksibilitet, samt giver et godt klima i skoen.

Som ydersål til alle sneakers bruger Woden en unik blanding af naturgummi, almindelig gummi og mindst 10% genbrugsgummi, hvilket skaber en yderst holdbar ydersål i en høj kvalitet. Man kan altså sagtens gå med Woden sneakers med en god smag i munden og ikke mindst glade og komfortable fødder.

Sneakers til alle aldre

Woden sneakers kan fås til alle aldre, idet Woden har et stort udvalg af fede sneakers til både kvinder, teenagere og børn. Wodens designere er trendbevidste og fokuserer på at skabe minimalistiske og skandinaviske sneakers i sæsonens farver, dog altid uden at gå på kompromis med komfort. Så der er altså en sko for alle både inden for komfort og smag. Hop ind på Woden.dk og se de mange fine og bæredygtige sneakers.

You May Also Like