Komfort og kvalitet til outdoorlivet

Sponsoreret

Er du ved at planlægge den næste vandretur med vennerne, eller er du på udkig efter nyt kvalitetsløbetøj, så er Icebreaker et brand, du ikke fortryder at have købt. På https://www.campz.dk/icebreaker.html finder du et bredt udvalg af outdoortøj fra Icebreaker. 

Materialer, der tilpasser sig vejret

Er der fuld gang i planlægningen af den næste herretur, er det med at tage et kig på tøj og tilbehør fra Icebreaker. Brandet er unikt, idet tøjet derfra tilpasser sig vejret, så du kan bruge det året rundt, uanset om det sner, regner eller om solens stråler varmer. Dette er muligt ved brugen af merinould, der stammer fra merinofårene i New Zealands sydlige alper. Der varierer vejrforholdende ofte, hvorfor fårene er udstyret med den særlige uld, der tilpasser sig temperaturen. Dette har Icebreaker altså udnyttet, så du kan få glæde af deres tøj i al slags vejr. Ovenikøbet er tøjet hurtigtørrende, hvis det skulle blive fugtigt af sved, så du og vennerne ufortrødent kan fortsætte jeres tur.

Unik komfort og design

Blandt det store udvalg hos Campz kan du blandt andet finde korte og lange underbukser, halsbeklædning, hike- og multisportstrømper og jakker. Undertøjet er uden termofunktion, men med kunstfiber der gør det behageligt at bevæge sig i. Uanset hvilken beklædning du falder for, så får du et kvalitetsprodukt med en helt unik komfort. Dette mærkes også, når tøjet er på, da det ikke kradser som andet uld, men nærmere føles som bomuld. Du kan altså trygt iklæde dig tøj og tilbehør fra Icebreaker, når du skal ud på den næste vandretur eller anden outdooroplevelse med vennerne.

 

You May Also Like