Døjer du med tunge løft i hverdagen?

Sponsoreret

I 2019 findes der desværre stadig mange brancher og job funktioner, hvor behovet er stort for at afhjælpe med mange tunge løft i dagligdagens gang. Typiske brancher hvor tunge løft forekommer, er byggebranchen, hospital sektoren og lufthavne.

IMMO skaber hjælpemidler i flere brancher, som sikrer et bedre arbejdsmiljø

IMMO udvikler og leverer motorløsninger til en lang række brancher – både i ind- og udland.

Virksomheden fra Vejle, IMMO, har i mere end 50 år været kendt som det sikre valg, når det kom til motoriserede hjælpemidler i forskellige brancher. IMMO producerer skræddersyede og brugertilpassede løsninger på egen matrikel i Danmark. I modsætning til mange andre virksomheder foregår udviklingen kun på virksomhedens egen adresse. Dette betyder en høj grad af kvalitet i produkter samt en forandringsparat og nyskabende tilgang til produktion, såvel som produktudvikling. En kompromisløs tilgang til kvalitet og ønsket om altid at levere skræddersyede løsninger til nye, såvel som tidligere kunder betyder naturligvis også, at IMMO konstant er på jagt efter nye kvalificerede medarbejdere for at opretholde den høje kvalitet og standard.

Det overordnede mål hos IMMO er bevægelighed. Mennesker skal kunne bevæge sig, som de ønsker, og det skal være uanset krop. I efteråret 2018 skiftede vi navn til IMMO for at imødekomme den stigende interesse fra udlandet.

Ønsker i nye løsninger i jeres virksomhed? IMMO Denmark finder løsningen for jer.

 

 

You May Also Like