Med et longstay golfophold, kan vinterkulden blive byttet ud med sol og varme

Sponsoreret

Længes du efter at bytte vinterkulden ud med sol og sommer? Så kan drømmen være få skridt fra at blive til virkelighed.

ClassicGolf, der er kåret som Danmarks bedste rejsebureau to år i træk, tilbyder Longstay golfophold til sydens sol og varme. Riv en måned ud af kalenderen og tag på golfophold med havudsigt, eftermiddagssol, socialt samvær og masser af golf.

I vinterhalvåret tilbyder ClassicGolf flere rejsedestinationer at vælge mellem, når man vælger et longstay ophold. Spanien, Portugal eller USA er blandt valgmulighederne, og især Spanien er populær blandt mange gæster, som vender tilbage år efter år.

Et longstay ophold er ikke blot en almindelig ferie, men et livsstilsophold, hvor golf og det sociale går op i en højere enhed. Uanset om gæsterne rejser alene eller sammen med andre, så er der altid nogen at spille med. På alle destinationerne bliver nye venskaber og det sociale vægtet højt, og derfor er der et dansk værtspar at finde på flere af destinationerne, der sørger for at arrangere træninger, matchdage og sociale aktiviteter, der inkluderer middage på lokale restauranter og turneringer i løbet af gæsternes ophold. Samtidig er det også en god mulighed for at komme væk fra den danske vinterkulde og i stedet komme sydpå, hvor man kan nyde alt det, der ikke er muligt i vinterhalvåret herhjemme.

I 2017 og 2018 blev ClassicGolf tildelt prisen for bedste danske rejsebureau af World Golf Award. En ekspertviden indenfor longstay-ophold, og deres evne til at skræddersy rejser til gæsternes behov, har været med til at sikre dem denne pris to år i streg.

You May Also Like