En bæredygtig hverdag med Yummii Yummii

Sponsoreret

Har du ofte madpakke med i tasken, når du tager på arbejde eller til studiet? De fleste kender til madpakken, der bliver kedelig i løbet af dagen, men med en madkasse fra Yummii Yummii er både praktisk, holder maden kølig og ikke mindst: så er den bæredygtig.

Holder maden kølig

Langt de fleste børn og voksne kender til det at have en madpakke med i tasken, når hverdagen står på skole, studie eller arbejde, og mange kender også til de halvlune rugbrødmadder, der i løbet af dagen bliver kedelige. En madkasse fra Yummii Yummii giver madpakken et kærligt løft ved at holde den kølig, hvis du blot placerer den i køleskabet, inden du pakker den i tasken. Yummii Yummii madkasser, bento boxes, er nemlig produceret i rustfrit stål, hvilket desuden har lang levetid, og det betyder, at du kan få glæde af din nye favoritmadkasse i mange år frem. Derudover er boxene formstøbte og inddelt i rum, som er svejset fast, og det gør, at du slipper for, at maden løber ud i tasken, hvis der er væske i kassen, hvilket også er tilfældet inde i boxen, så du kan have forskelligt mad i de forskellige rum. Pludselig er det ikke længere kedeligt at have en madpakke med.

Fri for skadeligt indhold

Yummii Yummiis madkasser er lavet i rustfrit stål, som er fri for ftalater og bisphenol A, som kan være forstyrrende for hormoner, så du skal ikke bekymre dig for skadeligt indhold. Madkasserne er dog ikke det eneste fra Yummii Yummii, som gør hverdagen nemmere. Tag også et kig på de andre madbokse og bambusbestik, så du tager et bæredygtigt valg.

You May Also Like