Er du på udkig efter en smart e-cigaret?

Sponsoreret

Er du på udkig efter en anderledes måde at ryge på, så vil en smart el cigaret sikkert være noget for dig. De elektroniske cigaretter fungerer på samme måde som en almindelige cigaret, ved at du suger på mundstykket. Men det der adskiller den elektroniske cigaret fra de almindelige, er, at du i stedet for at inhalere nikotin og røg, kan inhalere harmløs damp.

 

De elektroniske cigaretter har mange muligheder

Vælger du at dampe på en e-cigaret, findes der et væld af muligheder. Muligheder som du ikke vil få, hvis du vælger at ryge en almindelig cigaret. Den store forskel ligger i, at du selv bestemmer indholdet i e-cigaretten. Du vælger derfor selv, om du vil have, at din e-cigaret skal smage af enten kiwi, blåbær, jordbær mm. Du kan endda også selv vælge, om du vil dampe med eller uden nikotin.

 

Hvad består en el cigaret af?

En e-cigaret består af et hylster, som er det, der holder det hele sammen, dette fås i mange forskellige designs og farver. Selve cigaretten består af en lille væskebeholder, en coil, og et batteri, som tilsammen får e-væsken til at fordampe inde i cigaretten.

Uanset hvilken erfaring du har med de smarte e-cigaretter, om du er nybegynder eller ej, så kan du hos Elekcig.dk altid få hjælp til at finde en el cigaret, der passer dig. Det søde og hjælpsomme personale sidder altid klar bag tasterne for at hjælpe dig godt i mål med at finde din nye e-cigaret.

You May Also Like