Får du energi af at være i naturen?

Sponsoreret

Bråskovgård Efterskole giver dig mulighed for at udfordre og udvikle din interesse for naturen. Hvis du heller ikke kan få nok af naturen og bare ønsker at udforske den side af dig selv. Så er Outdoorlinjen på Bråskovgård Efterskole helt sikkert noget for dig.

Kunne du tænke dig at udfordre dig selv både mentalt og fysisk?

På Outdoorlinjen er vi udenfor året rundt i både regn-, blæst- og snevejr. Intet kan stoppe os i at komme ud. Derfor skal du ikke være bange for regntøj og vind i håret. På linjen får du tilmed nogle lærere, der ikke kan få nok af naturen og det ekstreme vejr, der indimellem hører med.  Lærerne brænder for outdoorliv, for fællesskab og sjove aktiviteter, og så brænder de for at få dig med på holdet.

Her vil du både få styrket dine personlige kompetencer, men du vil i den grad også komme til at dyrke fællesskabet. Du vil få brug for dine samarbejdsevner, når du tager på denne adventure efterskole, som Bråskovgård Efterskole er.

Alle kan være med på Outdoorlinjen. Vi forventer blot, at du har gåpåmod og har lyst til at være med på at prøve grænser af. Outdoorlinjen kommer til at danne rammen om både små og store oplevelser. Du vil komme til at prøve alt fra shelterture, orienteringsløb, mountainbike og meget mere.

Vil du med på holdet?

You May Also Like