Har du en sejler gemt i dig?

Sponsoreret

Sejlersko er nødvendige når du sejler, og sejlersko skal samtidig være flotte og lækre fritidssko. Aarhus Sea Shop har Danmarks største lagerførte udvalg af high-end sejlersko fra Dubarry, Sebago Musto og GUL. I vores udvalg af sko finder du både luksus sejlersko med GORE-TEX® og lette sejlersko til den aktive sportssejler. 

Sejlersko til både mænd og kvinder er tilbage i modebilledet, og står for komfort kombineret med klassisk og samtidig sporty design. I en sejlersko ser du altid velklædt ud, og en sejlersko kan bruges året rundt. Besøg vores webshop eller vores butik i Egå og se hvilke muligheder vi kan tilbyde.

Mangler du en redningsvest, en våddragt eller et par sejlersko – Køb dem hos Aarhusseashop!

Aarhus Sea Shop har Danmarks største og mest varierede udvalg af maritim beklædning og sejlersko og sejlerstøvler. Vi har sejlerjakker, sejlerbukser, sejlerhandsker, tørdragter, våddragter, o.m.a. Aarhus Sea Shop forhandler anerkendte brands, bl.a. Magic Marine, GUL, Brunotti, Musto, Sebago, Dubarry, Key West, Baltic og Spinlock.

Aarhus Sea Shop har mange års erfaring med både sejlersko og sejlertøj til både jollesejlere og kølbådssejlere. Vi tilbyder maritimt tøj og udstyr til forskellige ønsker og behov.

Køb dem hos Aarhusseashop!

You May Also Like