Et nemt transportmiddel, du kan tage under armen

Sponsoreret

Det er ikke mange transportmidler, du kan tage under armen, og som er praktisk og smart og kan fragte dig fra A til B ligeså hurtigt som en cykel. Segboard.dk har et elektrisk  løbehjul, der passer på lige præcis den definition.

Hvad skal man bruge et el løbehjul til? Det er hurtigt, smart og sejt, og det er på tilbud hos Segboard.dk. Det er blot en opsummering. Faktisk er der mange store sygehuse, lufthavne, lagerhaller og lignende der bruger elektriske løbehjul til at komme rundt, for at medarbejderne slipper for at gå de mange skridt i løbet af en dag og for at forbedre effektiviteten. Men nu er det tilmed også blevet lovligt at køre på elektriske løbehjul på cykelstierne herhjemme, og derfor kan du som privatperson også få glæde af det.

Den kan bruges til alt lige fra transport mellem hjem og arbejde eller skole, du kan køre mindre ture rundt i lokalområdet og du kan også bruge den, fordi den er sjov at køre på.

Den er heldigvis også rigtig let at bære på, og det er godt, fordi du ikke må køre steder, hvor der ikke er cykelstier, og derfor skal du kunne bære den. Men det er helller ikke noget problem.

På de fleste el-løbehjul kan styret klappes ned og vægten er sjældent mere end 10-15 kg. Det gør det nemt at tage el-løbehjulet med under armen.

You May Also Like