Leasing i Silkeborg – her får du masser af biler at vælge mellem

Sponsoreret

Drømmer du om at køre rundt i en lækker, moderne bil uden at bekymre dig om store udbetalinger og uforudsete udgifter? I så fald kan dine drømme gå i opfyldelse ved at gøre som flere og flere danskere og lease din næste bil frem for at købe. Udvalget af leasingbiler varieret meget, og hos mange leasingselskaber fokuseres der på et snævert udvalg af bilmærker. Hos Globus Bilers leasing i Silkeborg har du til gengæld mulighed for at vælge mellem de mest populære modeller fra et bredt udvalg af bilmærker.

Leasing af både nye og brugte biler

Er du på udkig efter en rummelig familiebil, eller søger du rettere en mindre bil til dig selv? Hos Globus Biler har de både nye og brugte biler for enhver smag. Skulle du desuden overveje at lease en elbil, så har de også et vidtfavnende udvalg af populære og innovative elbiler, der både kan købes og leases.

Fleksible løsninger

En særlig fordel ved leasing er, at du kan anskaffe dig en bil i en begrænset periode. Når din leasingperiode er slut, skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og så tager de sig ellers af bilens fremtid. I den forbindelse kan nogle leasingselskaber være mere fastlåste i deres tilbud end andre, men hos Globus Biler kan du til gengæld selv bestemme, om du vil lease din bil i 12, 24 eller 36 måneder.

Branchens bedste forsikring og eget værksted

Foruden en fleksibel leasingmodel får du hos Globus Biler også branchens bedste forsikring med masser af attraktive fordele oven i aftalen. Skulle der opstå problemer med din bil i leasingperioden, så kan du altid komme forbi Globus Bilers værksted i Silkeborg, som håndterer alle biltyper.

You May Also Like

Leave a Reply