Sko til særlige fødder

Sponsoreret

Med diabetes, gigt og andre lidelser kan New Feet sko være løsningen til, at det ikke længere er et problem at have sko på. Juul-sko.dk samarbejder med behandlere og specialister i fødder, der kræver særlige sko, hvorfor man trygt kan stole på, at skoene er af ekstra høj kvalitet.

Kvalitetssko

New Feet sko består af et stort udvalg af sko til både mænd og kvinder, der har brug for ekstra støtte til fødderne. Fra New Feet har man designet og produceret sko, sandaler, hjemmesko og støvler, så der er noget til enhver årstid. Alle skoene er af meget høj kvalitet både i forhold til, at de skal passe til fødder med særlige behov, men også kvaliteten af den enkelte sko. De fås med forskellige sålhøjder, så de er behagelige at gå i, ligesom de er lette at tage af og på ved hjælp af snørebånd eller lynlås, mens flere har begge.

Den rette sko for dig

New Feet skoene fås I neutrale farver som sort, grå og brun, mens enkelte skiller sig ud med røde, eller blå farver. Juul-sko har stort kendskab til produkterne og deres formål, så man let kan få den bedste hjælp til at finde den helt rette sko.

 

You May Also Like