Mangler du solbriller med styrke?

Sponsoreret

Hvis du bruger briller, så har du også brug for solbriller med styrke. Det kan du få hos Crosseyes, der har et stort udvalg af forskellige typer solbriller.

Du kender det. Du er på ferie og har egentlig virkelig meget lyst til at tage et par solbriller på, fordi det er svært at se noget uden, men du har ikke styrke i dine solbriller, så du ved, at du ikke ville kunne se noget med solbrillerne på. Men det findes der en løsning på. For du kan nemlig få solbriller med styrke i, sådan at de passer perfekt til dig.

Alle stel hos Crosseyes kan laves til solbriller med solbrilleglas. Her kan du blot kigge forbi og komme med dine tanker, og så hjælper de dig med at bestille din drømmesolbrille hjem. Der findes tre forskellige priser på solbriller, nemlig dem med styrke, uden styrke og så ready-to-wear. Herunder kan du se de forskellige priser:

Solbriller med styrke

Prisen for en solbrille med enkeltstyrke er 1.495 kr. hvis du bruger under +2 eller -2. Ønsker du en flerstyrkesolbrille og bruger du under +2 eller -2 er prisen 3.495 kr.

Solbriller uden styrke

En solbrille uden styrke koster 1.050 kr. Her kan du vælge mellem en lang række forskellige glasfarver og -nuancer, så du kan skræddersy din solbrille præcis efter dit behov.

RTW-solbrille

Du kan også købe en solbrille fra deres ready-to-wear-kollektion. Her er glassene valgt på forhånd, så prisen er lidt lavere – 795 kr. Sådan en brille er klar til brug med det samme, og det er altså ikke en, du selv designer.

You May Also Like