Sommeraccessoires du ikke kan undgå

Sponsoreret

 

Vi står midt i en bragende sommer. Sommeren er sæsonen, hvor vi helst vil have så lidt som blufærdigheden – eller loven – tillader. Men det betyder ikke, at vi skal strippe os selv fuldstændig for alle accessoires, de skal bare være sæsonrigtige.

 

Solbriller

Solbriller til damer er, noget man virkelig kan lege med. I modsætning til herresolbriller, der typisk er meget basale, kan solbriller til damer skeje vildt ud. De kan være store som tekopper og være små og smalle, som dem man ser på en fransk poet.

 

Solbriller giver et sommerligt, og mystisk udtryk, da du bedre kan lure på omverden bag det mørke glas. Bruger du i forvejen briller, kan det være en idé at få sat glas med styrke i dine solbriller, så du ikke skal gå på kompromis med dit syn hen over sommeren.

 

Solhat

Solhatten er ekstravagant og derfor perfekt til sommeren. Det er kun få måneder om året, hvor vi kan give os selv lov til at trække en bred solhat ned over hovedet, og det er den bedste følelse at rende rundt under en personlig parasol hele dagen.

 

Udover at give en rar følelse, kan det også være det, der redder dig fra en sommer med røde skuldre, fordi du i rosérusen glemte at smøre dig ind i solcreme.

 

Klip-klapper

Kan man kalde klip-klapper en accessoires? Det hører definitivt ikke under kategorien sko, så den lander her.

 

Det er meget svært at finde pæne klip-klapper, men det er i virkeligheden heller ikke dens funktion. Dens funktion er at give dig følelsen af at rende rundt på bare fødder, uden at gøre dig beskidt.

 

Klip-klapper er også det, der definerer, at sommeren er begyndt. Nok kan det være varmt om foråret, men det er ikke sommer før du hører ”flip-flop”.

 

You May Also Like