The North Face jakke

Sponsoreret

Den meget populære The North Face jakke fusionerer friluftsliv og en urban stil. Den er udviklet med DryVent™ teknologi, som eksporterer indre fugt til ydersiden. Jakken er designet til at holde dig tør og komfortabel.

The North Face blev startet i San Fransisco i 1966, af to hiking entusiaster. Det startede med en butik, der solgte hiking og outdoor udstyr, og først i 1968 rykkede de længere nordpå, hvor de begyndte at producere deres egen North Face kollektion. I dag – mere end 50 år senere – har The North Face stadig rødder i outdoor, men er på grund af den smarte og praktiske designlinje blevet hverdagstøj for mange. Hos Packyard tilbyder vi udover North Face jakker også sko og accessories, som er udviklet med outdoor fokus og er tilpasset til hverdagsbrug.

Packyards The North Face jakke og øvrige sortiment kan bruges både til vandreturen i weekenden og til turen til kiosken i hverdagen. Tøj med Innovation, funktion og kvalitet har gennem hele The North Face’s historie været kerneværdier. Udover North Face jakker, består Packyards udvalg ofte af t-shirts med klassisk logo på front eller bag, samt accessories i form af hjemmesko/ teltsko, caps, huer og handsker.

 

You May Also Like