Værd at vide om impotens

Sponsoreret

Værd at vide om impotens

Impotens er desværre i dag stadig et tabu blandt mange. Det kan være svært at tale om med sin partner, da det typisk er noget, der går mænd meget på. Derudover kan det også for nogle mænd være svært at indse, at der er et problem.

Hvad er impotens?

Impotens kaldes også for både rejsningsproblemer og erektil dysfunktion. Ligegyldigt hvad du kalder det, betyder det, at en mand ikke kan få eller opretholde en rejsning. Dette er på trods af, at manden bliver stimuleret seksuelt på den ene eller den anden måde.

Der kan være forskellige måder, hvorpå impotensen viser sig. Nogle oplever, at deres kønsorgan ikke kan blive stiv, mens andre er udsat for, at deres rejsning falder alt for hurtigt. Uanset hvordan impotensen viser sig, kan det medføre, at et samleje ikke er tilfredsstillende for hverken manden selv eller dennes partner.

Hvad betyder rejsningsproblemer for manden?

Når en mand oplever rejsningsproblemer, kan det komme til at betyde, at han trækker sig fra al seksuel aktivitet. Mange mænd vil nemlig føle det som en belastning og et nederlag.

Rejsningsproblemer kan ydermere føre til stress samt påvirke mandens selvbillede på en negativ måde. Disse ting kan gøre rejsningsproblemerne endnu værre i og med, at manden føler sig utilstrækkelig som sexpartner.

Findes der en behandling for impotens?

Der findes heldigvis flere mulige former for impotensbehandling. Du behøver derfor ikke at gå rundt med dit rejsningsproblem helt alene. Det er muligt at få hjælp flere steder, da du bestemt ikke er den eneste, der døjer med impotens.

You May Also Like