Boxershorts, trusser eller tights?

Sponsoreret

Står du overfor valget mellem nye boxershort, trusser eller tights – selvom det lyder meget enkelt og ligetil, at vælge pasformen på dine underbukser, så er det ikke altid helt så simpelt, som det umiddelbart lyder. 

 

Det vigtigste, når det handler om at vælge underbukser er, fremfor alt at vælge et par der sidder behageligt, for eksempel underbukser fra det schweiziske brand Hanro

 

Hører du til dem, der en gang imellem har svært ved at vælge, om du vil have tights eller trusser, så får du her en lille guide til, hvad forskellen på de forskellige underbukser egentlig er. 

 

Boxershorts er den klassiske type, når det handler om undertøj til mænd. De er løse og er designet med en god og rummelig pasform, som er behagelige at have på. Bruger du ofte stramme jeans, vil boxershort ofte fylde en del under bukserne, hvilket kan være til gene for nogle, her bør i stedet vælge en anden model. 

 

Trusser til mænd er til gengæld gode til dig, der gerne vil klæde dig i stramtsiddende jeans. Her er der nemlig ingen ben i underbukserne, og dermed ikke risiko for at underbukserne laver generende folder under dine bukser. 

 

Den mest populære beklædningsdel, når det gælder undertøj, er tights. Tights sidder tilpas rundt om låret, hvilket betyder at de sagtens kan bæres under et par stramtsiddende bukser, uden at genere. Tights er oftest fremstillet med stretch, hvilket giver dig en god bevægelsesfrihed, når du har dem på. 

 

Vælg underbukser fra Hanro

Er du til undertøj i meget høj kvalitet, og har du ikke lyst til at gå på kompromis, så bør du overveje det luksuriøse undertøj fra Hanro. Det tidsløse design og meget komfortable kvaliteter, når det gælder undertøj, er ikke til at tage fejl af, heller ikke når det handler om moderigtigt undertøj. 

 

You May Also Like

Leave a Reply