Er du en rigtig mand?

Sponsoreret

Er du interesseret i at tage jagttegn, så læs mere om dine muligheder på JagttegnKurser.dk.

En rigtig mand går på jagt. Eller det vil nogle mænd og måske også kvinder nok tænke. Sådan var det i hvert fald engang, da man ikke kunne gå ned i en butik og købe kød til aftensmaden. Der skulle mændene selv sørge for at skyde det, familien skulle spise. Og det er muligvis et levn fra det, der gør, at mange mænd finder det mandigt at kunne håndtere en riffel og skyde noget med hjem til aftensmaden.

Så hvis du længe har gået og drømt om at få jagttegn, hvad enten det er for fornøjelsens og naturoplevelsernes skyld, mandighedens skyld eller bare fordi, du elsker vildt kød, så er det nu, du skal slå til. Jagttegn Kurser er en virksomhed, der er drevet af Michael Salling, der er jagttegnslærer og underviser i de nyeste kurser inden for jagttegnslæring. Han er hovedsagligt fuglejæger med stor interesse for både gåse- og havjagt, men hans primære jagtform er dog jagt med stående hund.

Sammen med nogle andre dygtige instruktører har han sammensat et jagttegnkursus i København, hvor du allerede nu kan melde dig til næste sæson. Du kan vælge, om du vil tage jagttegn på aftenkursus eller weekendkursus, som du selv sammensætter, hvilket vil sige, at det er meget fleksibelt, sådan at det også kan passe ind i dit program.

JagttegnKurser har en beståelsesprocent tæt på 100%, hvor landsgennemsnittet ligger på 59%, og de har masser af gode anmeldelserne på TrustPilot, så du kan trygt bestille dit kursus hos JagttegnKurser.

You May Also Like