Hvilke type video skal du bruge?

Sponsoreret

Når du skal bruge video til at markedsføre din virksomhed, er der mange forskellige måder, du kan gøre det på. Her kommer 3 forskellige metoder.

Videoer til sociale medier

Videoer til sociale medier er typisk korte videoer, der hurtigt og klart formidler et budskab eller viser noget fra virksomheden, som kan skabe identifikation hos seeren. Lav dem gerne med indhold, som giver folk lyst til at dele dem med venner. På den måde kan en video nå rigtig mange potentielle kunder. Det er en god ide, hvis videoerne giver noget værdi til seeren, så de lærer noget, og føler de har fået noget ud af at se videoen. I dag kan de fleste telefoner optage i en kvalitet, der er helt fin til videoer til nettet.

Livestream

Livestream er en metode, der bliver mere og mere populær. Du kender det nok mest fra store firmaer, når der skal lanceres et nyt produkt. Så kan man se med på nettet og være opdateret helt fra første sekund. Det er en effektiv metode til at opbygge forventning til nye produkter. Livestreaming kan dog også bruges til meget andet, for eksempel foredrag eller andre begivenheder. Du kan selv lave livestream med din mobil, men hvis du vil have et professionelt resultat, kan du også kontakte et produktionsselskab, der kan ordne det for dig.

Animation

Animerede videoer en god teknik, hvis du vil formidle dit budskab så enkelt som muligt. De giver dig mulighed for helt selv at bestemme, hvordan dit budskab skal forklares og er oplagt til at lære seeren omkring dit produkt eller ydelse på en nem måde. Animation kræver selvfølgelig lidt mere, og det er ikke sikkert, at I selv kan gøre det. Derfor er det også her en god ide at få fat i en ekstern udbyder, der kan hjælpe jer.

You May Also Like