Guide: Denne whisky skal helt klart med til whiskysmagningen

Sponsoreret

Drømmer du om at invitere til en ægte herreaften med whiskysmagning? Så skal du helt klart servere den verdensberømte Highland Park Whisky, der findes hos webshoppen vinmedmere.dk.

Hvis du kunne tænke dig at arrangere en mandeaften med whiskysmagning, så kommer her en guide til en af de whisky’s, som du med sikkerhed skal have stående på bordet.

Highland Park er verdensberømte for deres store og flotte udvalg af kvalitetswhisky til rigtig gode priser, og her kan du altså få nogle gode flasker, som du kan være sikker på falder i god smag hos de fleste. Du får meget whisky for pengene, når du valger at købe en Highland Park Whisky. Det er altså et meget sikkert valg, når du skal whisky-kendere eller interesserede på besøg til en whisky-aften.

Hvis du vil kunne komme med et par facts om whiskyen, så kommer her lidt fakta, du kan bruge:

Siden 1798 er Highland Park Whisky blevet produceret på den nordlige britiske ø Kirkwall Orkney. Det ligger næsten i polarcirklen og ligger faktisk tættere på Oslo end London, selvom man skulle tro, at det var modsat. Inspirationen til Highland Park kommer fra vikingehistorien, da vikingebådene i det 9. århundrede forlod Danmarks og Norges kyster for at tage på udkig efter nye lande at erobre. Her kom de over Orkney, og dermed blev området på Skotlands nordkyst en del af mange vikingekrige.

You May Also Like