Hold varmen i naturlig merinould som ikke kradser

Sponsoreret

Merinould er et fantastisk materiale, som udover at hjælpe dig med at holde på varmen også har en lang række af andre gode egenskaber. Den bløde merinould er et særligt foretrukket materiale især blandt mange friluftsfolk, som særligt har brug for at holde på varmen hele året rundt. Du kan finde et stort udvalg af uldundertøj hos jagtogvildt.dk.

De fleste kender til uldens særlige egenskaber, og nøjagtig de samme egenskaber gør sig gældende for den bløde merinould. Merinould er svedtransporterende, antibakterielt og er god til at opretholde en sund kropstemperatur, fordi den er temperaturregulerende. Er du meget udenfor og kommer du ofte til at svede, fordi du bevæger dig, så risikerer du altså ikke at blive våd og klam, hvis du klæder dig i merinould. Ulden er i stand til at transportere sveden væk fra kroppen, så du undgår at blive våd af sved og dermed blive kold og fugtig.

Blødt og antibakteriel

Merinould har også den egenskab, at det er antibakterielt, så uanset hvor meget du kommer til at svede, vil du ikke komme til at lugte grimt. Du behøver heller ikke at vaske tøj, som er fremstillet i merinould særlig ofte. Det eneste du behøver er at hænge tøjet op i den friske luft i et par timer, og derefter vil tøjet igen være frisk og klar til brug.

Modsat almindelig uld, er merinould en meget blød uld. Merinould er skabt af så smalle fibre, at det føles silkeblødt på den bare hud, derfor bruges den bløde merinould ofte til helt små børn, hvor det er særligt vigtigt, at de ikke bliver kolde. Overvejer du at investere i undertøj, underbukser eller en undertrøje i blød merinould, så kan du tage et kig forbi Jagtogvildt.dk. Her bliver du sikkert fristet af deres store udvalg af lækkert undertøj, som vil holde dig dejlig varm hele året rundt.

You May Also Like