Lær at tale det danske sprog

Sponsoreret

Mangler du selvtillid, når du taler et bestemt sprog? Det danske sprog kan være svært at lære og ordene svære at udtale, så Virksomhedsskolen udbyder derfor et kursus. Lyder det som noget for dig? Så kontakt skolen og lær dansk i Aarhus eller København! 

Mange års undervisningserfaring

Med mere end 30 år i branchen har Virksomhedsskolen kendskab til og med sprogtræning, hvilket især har været i erhvervslivet og den offentlige sektor. Med flotte resultater er kurserne i dag blevet endnu bedre, hvilket de mange undervisere ligeså har ansvar for. De har nemlig alle relevant sproglig uddannelse og er vant til at undervise, hvorfor du trygt kan stole på deres undervisning. De fleste kurser har fokus på at skrive og tale, så det efterfølgende er muligt at gebærde sig på det lærte sprog uden for kursuslokalerne.

Problemfri kursustilmelding

Men sprogkurserne kommer ikke i stand af sig selv. Bag sidder nemlig en kompetent og effektiv administration, der holder styr på de forskellige tilmeldinger og kurser, så det hele forløber problemfrit. Derfor sidder de klar, når du kontakter dem med dine ønsker. Hvis du vil lære dansk, bliver dit niveau målt før og efter kurset, så du får undervisning på det rette niveau, ligesom du efterfølgende kan se, hvor meget dit sprog har forbedret sig.

You May Also Like