Stan Smith – En tidløs klassiker

Sponsoreret

Hvert år kommer der et væld af forskellige sneakers på markedet. Det er dog de færreste, der bliver husket, eller kan opnå den status, som Adidas Stan Smith skoen har opnået.

De fleste kender den som Stan Smith modellen. Men faktisk blev skoen i første omgang opkaldt efter den franske tennisstjerne Robert Haillet. Skoen blev hurtigt en favoritsko blandt tennisspillere – heriblandt den amerikanske tennisspiller Stan Smith. Stan Smith blev efter sin Wimbledon Grand Slam triumf i 1972 ambassadør for skoen, som dermed blev et synonym på ham.

Adidas Stan Smith skoen har nu været på markedet i over 40 år. Den er gennem tiden blevet en sand klassiker blandt sneakers. Siden skoens oprindelse er der ikke blevet pillet meget ved det originale design. Stan Smith modellen er derfor mest kendt for sin minimalistiske og simple opbygning, hvor man blandt andet har sparet de klassiske Adidas striber langs skoens side helt væk.

Stan Smith’s popularitet skyldes i høj grad dens bløde komfortable læder og dens stærke gummisål, hvilket er med til at gøre skoen slidstærk, så du kan have fornøjelsen af den over en lang periode. Selvom Stan Smith er forbeholdt det klassiske design, er der i mellemtiden kommet nye fortolkninger af skoen. Den fås derfor nu i flere forskellige farver enten med de klassiske hvide snørebånd eller med en velcrolukning, som er ideel til både voksne og børn.

Så hvis du overvejer nogle nye sneakers, kan du nemt kigge forbi Shoe Chapter og se deres brede udvalg af Adidas Stan Smith modeller.

You May Also Like