Uundværligt udstyr til politiet

Sponsoreret

Hvis du arbejder inden for politiet, så ved du også, at det kræver noget særligt udstyr. TardiGrade Tactical producerer produkter, der er særligt udviklet til Dansk Politi.

TardiGrade Tactical producerer produkter, som er særligt udviklet til Dansk Politi. Her er tre forskellige typer udstyr, som er uundværligt, hvis du er indenfor politiet.

Det første er en Front Molle Panel, der kan placeres på forsiden af en skudsikker vest, og her har panelet tre lommer, hvor der kan placeres forskelligt taktisk udstyr, som kan være alt fra magasiner til telefoner og meget andet.

Det andet er en Tasmanian Tiger Tactical Field Book, som er en form for minitaske, som er god til at beskytte din notesbog, kuglepenne og andet smågrej, du kan have med på farten.

Det tredje er et Low Profile Laminate Belt, der er et af verdens tyndeste, mest ergonomiske og letteste bælter, som er designet til ét formål, nemlig at holde dine bukser oppe uden at være irriterende at have under andet udstyr. Bæltet har et kompromisløst design, der egner sig specielt godt til  infanteri på de lange dage og lange patruljer. Bæltet er smidigt og bemærkes stort set ikke, når det er i brug!

You May Also Like