Vil du have installeret en smart telefonløsning på arbejdspladsen?

Sponsoreret

Det er vigtigt at have en ordentlig telefonløsning i virksomheden, sådan at fungerer på den mest optimale måde. Lund & Erichsen hjælper din virksomhed med at finde den bedste løsning til jeres behov.

Har du og din virksomhed hørt om jeres muligheder for effektiv erhvervstelefoni. Lund & Erichsen har over 20 års erfaring inden for erhvervstelefoni og telekommunikation. Første gang, de installerede telefonsystemer, var i starten af 90’erne, så de har fulgt telefonsystemernes udvikling tæt og kender til de mange nye muligheder, der skabes hele tiden.

L&E står gerne til rådighed for at rådgive dig om de muligheder, der er på markedet. Sammen kan I så finde den telefonløsning, der passer bedst til din virksomhed, sådan at kontakten til kunder og den interne kommunikation kommer til at fungere så optimalt, som overhovedet muligt.

Der findes mange forskellige telefontyper, alt efter om du ønsker mobiltelefoner, bordtelefoner, softphones, hvor opkaldt foregår på PC’er eller en kombination af dem alle. Det er vigtigt, at du hører om forskellene og mulighederne ved dem alle, sådan at du vælger løsning på et oplyst grundlag. En telefonløsning kan blandt andet bestå af en lejet/hosted telefoniløsning, hvor der betales en fast pris hver måned, en hosted løsning, hvor mobiltelefonen er i centrum og du får et fleksibelt omstillingsanlæg eller en købt og investeret løsning, hvor der installeres et telefonsystem/telefonanlæg.

You May Also Like