Opnå en sund og ny livsstil i hjertet af Aarhus

Sponsoreret

Vægttab er noget som utrolig mange mennesker søger hjælp til, og det er der naturligvis en god grund til. Du har muligvis allerede forsøgt at tabe dig adskillige gange, men vægten vil simpelthen ikke rykke sig – ligegyldig hvor meget du prøver og gør. Og hvis den alligevel gør, så går det bare alt for langsomt.

Vægttab kræver ændring

Et vægttab kræver, at du laver om på visse ting i din livsstil. Dette indeholder bl.a. trænings- og spisevaner. Det er også vigtigt, at du kan vedligeholde de nye vaner hverdag, for ellers kan det hurtigt gå galt. Vi lægger derfor et kæmpe fokus på det mentale i forløbet. Du vil gennem forløbet blive vejledet af vores dygtige vanecoaches, diætiser og psykologstuderende, som alle har hver deres kompetencer indenfor sit område.

Hos Aarhus PT Studie har vi stor erfaring og viden med vægttab. Vi ved hvor svært det kan være, men vi ved også hvordan vi får dig igennem dine drømme og opnår dine mål. Kom til en samtale hos os om hjælp til vægttab, bliv knyttet til den rette træner for dig, og lad os få dig i mål med dit vægttab.

You May Also Like