Lær at brande dig selv og dine projekter bedst muligt

Sponsoreret

Kunne du tænke dig at få viden, træning og virkemidler, der kan give dig et løft i forhold til at brænde igennem både som person og med dine projekter i dit arbejdsliv? Så skulle du tage på kursus i præsentationsteknik med Birgitte Dam Jensen.

Det er ikke alle, der er lige god til at lave præsentationer, der indeholder masser af gennemslagskraft og så efterlader tilhørerne inspirerede og overbeviste. Men det er noget, de fleste kan opøve. Birgitte Dam Jensen, der har arbejdet med præsentation, personlig gennemslagskraft og kropssprog i mere end 12 år, afholder forskellige kurser, og nu kan du komme på præsentationsteknik kursus.

Her får du masser af viden, træning og virkemidler, der kan hjælpe dig til at brænde igennem med din person og dit budskab. For uanset hvor garvet du er, så kan du altid blive bedre. Du lærer at levere gode og overbevisende præsentationer, som fanger tilhørerne og skaber klarhed såvel som opbakning, og så lærer du at skabe opmærksomhed om det, du siger og gør. Og det er noget, der er enormt vigtigt i det moderne arbejdsliv.

Du kan både tilmelde dig individuelt, eller også kan du få skræddersyede kurser tilrettelagt til et særligt team eller gruppe af medarbejdere eller ledere i jeres virksomhed. Kurser kan vare alt fra en halv dag, flere dage eller et kursusforløb opbygget af forskellige moduler.

You May Also Like